Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Buitenlandse trektocht, waar gaan we naar toe?

woensdag, 14 maart - 20:00 - 21:00

Dit jaar staat van 2 t/m 10 juni 2018 de buitenlandse toer trektocht gepland. Wim Dieho en Ries de Graaf organiseren dit jaar de tocht. Zij willen nu heel graag weten wie mee willen varen.

Zij hebben wat bestemmingen op een rijtje gezet;

  • De Unter Havel waar de rivier afgewisseld wordt door mooie meren, wel een gewild watersport gebied maar dat zal in juni nog wel meevallen
  • Ries heeft een rivier in Beieren ontdekt; de Altmuhl, een gestuwde rustige rivier met goede overdragingen in een prachtig landschap (op de foto hier boven zie je Ries relaxen)
  • Dan hebben we nog steeds een rivier in Polen die slechts door drie man bevaren is. Een herhaling met minstens tien AKV’ers lijkt meer dan de moeite waard.

Wij hebben een lichte voorkeur voor de Unter Havel.  Het is al weer wat jaartjes geleden dat we in Duitsland gevaren hebben.

Voordat we definitief onze keus maken willen we met geïnteresseerden overleggen welke bestemming de meeste voorkeur heeft.

Op 14 maart houden we een infouurtje op de club vanaf 20:00 uur.

Heb je interesse in deze tocht geef dat dan aan Wim door en kan je niet komen op de 14e dan kan je ook je voorkeur vast aan hem doorgeven.

Wim zijn email is wimdieho@ziggo.nl

Gegevens

Datum:
woensdag, 14 maart
Tijd:
20:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Wim Dieho
E-mail:
wimdieho@ziggo.nl

Locatie

Kanohuis