Verenigingsnieuws AKV “De Kromme Aar”

Klussen oktober

Klussen oktober

kluszaterdag 26 oktober 2019. Het werk aan de trailerstalling staat centraal. Er wordt hard gewerkt met ernstige gezichten. Gelukkig niet alleen met ernstige gezichten. En natuurlijk ook gewerkt aan het herfstongerief. Er worden ook nog kabels getrokken…

Lees meer

Laatste Peddelsteun, grijp uw kans!

Binnenkort verschijnt de laatste Peddelsteun in beperkte oplage. Zeker dat het een collectors-item wordt. Dus jouw kans om voor het laatst via de Peddelsteun in druk te verschijnen. Dus wil je iets delen over de AKV of de kanosport in het algemeen of een herinnering ophalen? Grijp dan nu uw kans.

Lees meer

Fokko Dam gefeliciteerd

Afgelopen weekend heeft Fokko Dam zijn KVT (Kajak Veiligheidstest) gehaald. Hierbij moet je op allerlei manieren mensen redden, die op en in de kajak in de problemen zijn gekomen. Een soort EHBO maar dan voor kajakvaarders. [button...

Lees meer
Thijs daar hebben we wat aan

Thijs daar hebben we wat aan

Als je zelf wat koopt via internet, en wie doet dat niet, kijk dan ook eens bij “Steun de AKV” Zie in het menu (bovenaan de pagina). Als je op de banner klikt kan je bestellen bij Coolblue, Beter en tientallen andere sites. Het kost je niets en het helpt de vereniging.

Lees meer

Bouw trailerstalling

We gaan aan de gang met de bouw van een trailerstalling. Omdat ons bleek, toen we concreet aan de gang wilden gaan, dat er vragen waren over het type trailerstalling, de zelfwerkzaamheid en de financiën hebben we een informatieavond georganiseerd op 16 augustus.

Lees meer